Glemt adgangskode?

Person-funktioner


Feature forside   Klub-funktioner   Person-funktioner   Applikationer
På ovenstående menupunkter kan du klikke dig videre til info og vejledning om klub-funktioner, person-funktioner og applikationer.

Herunder kan du se en liste af de features og funktioner, der uddybes på siderne.1. Min profil

1.1 Min profil


Her vises medlemmets profilside.

Siden er delt op i:

  • Grundlæggende oplysninger
  • Fritekst-område
  • Medlemsliste over klubber

Ønskes profilen redigeret klikkes på "Rediger min profil". Jo mere du gør ud af at udfylde din profilside, jo mere får du ud af din brug af KeglePortalen1.2 Rediger min profil


Her kan du redigere din profil på KeglePortalen. Jo mere du gør ud af at udfylde din profilside, jo mere får du ud af din brug af KeglePortalen.

Nederst under indstillinger har du følgende muligheder:

Tilpas din adgangskode

Hvem må kunne se min profil?

  • Offentlig: Alle KeglePortalen-brugere kan se min profil. Det gør det nemmere for flere at finde frem til dig, såsom fx. nye venner eller dine klubber der skal invitere dig til at blive medlem.
  • Venner: Kun dem jeg har på min venneliste kan se min profil - og ingen andre.
  • Venner og klubber: Kun dem jeg har på min venneliste samt de klubber jeg er medlem af kan se min profil - og ingen andre.
  • Venner og "Lukkede klubber": Kun mine venner og de klubber, som kræver godkendelse af administrator for at blive medlem kan se min profil - og ingen andre.

Beskeder og notifikationer

Modtag en notifikation på din email, når du har fået beskeder i din KeglePortalen-indbakke og modtag nyhedsbreve, updates og systembeskeder fra KeglePortalen.1.3 Under-brugere og Skift Bruger


Her kan du oprette nye brugere under din egen profil, så du kun har ét login (én emailadresse) til flere brugere. Det er fx. ofte relevant for forældrer, der ønsker at kunne styre deres børns profil på KeglePortalen. En bruger kan altid senere laves om til en almindelig bruger ved at ændre email-adressen på profilen.

Når der er oprettet under-brugere, kan man altid skifte mellem brugerne på denne side og dermed optræde som den bruger der skiftes til på KeglePortalen.

2. Beskeder

2.1 Indbakke


Dette er din besked indbakke. Der vises en liste af alle de beskeder du har modtaget.

2.2 Ny besked


Her kan du skrive en besked til andre brugere på KeglePortalen. Start med at vælge modtagere af din besked. Du kan også vedhæfte filer til beskeden.

Vedhæftede filer må max. fylde 1 MB.

2.3 Sendte beskeder


Her kan du se alle de beskeder, du har sendt til andre brugere.

2.4 Mine invitationer


Her kan du se og acceptere alle de invitationer du har modtaget. Det kan både være invitationer til at blive ven, invitationer til at blive medlem af klubber, invitationer til events, bliv administrator af klub osv. Du kan ligeledes se alle de invitationer du har sendt afsted til andre.


3. Mine venner

3.1 Mine venner


Her kan du se en liste over alle dine venner. Tilføj flere venner via "Tilføj ven" i menuen til venstre.

3.2 Tilføj venner


Her kan du finde og tilføje nye venner.
Du kan både finde venner, der allerede findes på KeglePortalen eller invitere venner, der endnu ikke er medlem af KeglePortalen.

Vælg modtagere:
Som det første vælges modtagere af din venne-invitation ved at klikke på "Vælg modtagere". På den første fane "KeglePortalen Netværk" kan du finde personer, der allerede er medlem af KeglePortalen og tilføje dem som modtagere på din venne-invitation. For at invitere andre, vælger du fanen "Inviter Andre". Her indtaster du personens navn og email og klikker tilføj. Når du har valgt den eller dem du vil invitere, lukker du popup-billedet og du kan nu se dem i modtager-feltet.

Valgfri besked:
Her kan du skrive en evt. besked, som du ønsker skal sendes med sammen med din venne-invitation. Til sidst klikkes på knappen "Send invitationer" og de valgte modtagere vil modtage din invitation.

4. Fans og Idoler

4.1 Mine fans


Her kan du se en liste af de personer, der er fan af dig.

4.2 Mine idoler


Her kan du blive fan af andre personer eller af klubber.

- Under fanen "Personer" kan du finde en person, som du vil være fan af og se en liste af dem du allerede har valgt som idol. Vælg "Tilføj idol"
- Under fanen "klubber" kan du finde en klub, som du vil være fan af og se en liste af dem du allerede har valgt som idol-klubber. Vælg "Tilføj en klub"


Feature forside   Klub-funktioner   Person-funktioner   Applikationer

 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenterDelete item?